MUSIKTRATEGI STYRKER DIT BRAND OG LØFTER KUNDEOPLEVELSEN

MUSIKSTRATEGI STYRKER DIT BRAND OG LØFTER KUNDEOPLEVELSEN

HVORFOR MUSIK I RETAIL?

Musik er en integreret del af den menneskelige oplevelsekultur. Gennem videnskabelig forskning ved vi, at musik kan have en stærk indflydelse på vores hukommelse, humør og vores opførsel i næsten alle dele af vores liv.

Vi ved derfor også, at den rette sammensætning af musik i høj grad påvirker kundernes følelser og humør og dermed deres købsbeslutninger og købeadfærd.

En musikstrategi der er nøje tilpasset brand og målgruppe, kan derfor være et vigtigt værktøj til at styrke dit brand og øge opholdstid, basketsize og impulskøb.

MUSIKSTRATEGIEN 

En effektfuld musikstrategi kræver på lige fod med den øvrige marketingstrategi, en ledelsesmæssig beslutning, så der skabes synergi gennem hele virksomhedskæden.

Når musik i retail anvendes som et strategisk marketing greb, er det afgørende at træffe nogle valg for at få udbytte af musikkens kraftfulde påvirkning af kundeadfærden.

Hos MUSIK i BUTIKKERNE arbejder vi med 3 fokusområder når vi definerer en musikstrategi:

Brandet

En klart defineret musikprofil vil ikke alene styrke dit brand, men også øge loyaliteten blandt målgruppen og samtidig medvirke til at adskille dit brand fra konkurrenternes.

Musik profilEN

Vi ved fra forskning, at omhyggelig udvalgt musik, der afspejler virksomhedens brand, kan øge salget med mere end 9% sammenlignet med at spille tilfældige pop sange.

Lyd oplevelsen

Skal en musikstrategi have optimal effekt, er det ikke nok, at musikken er nøje udvalgt. Lydkvaliteten har også stor indflydelse på, hvordan kunderne reagerer på musik.

DET TAGER 0.146 SEKUNDER FOR ET MENNESKE AT REAGERE PÅ LYD

Når vi hører musik er der altså tale om en musikalsk indsprøjtning, der sender sanser og følelser direkte ind i vores hjerne på et øjeblik.

PLUG & PLAY

Vores løsning er nem, stabil og enkel.

Vi streamer din musik via en boks som installeres i hver butik. Herefter foregår alt automatisk.

Vi overvåger din boks og musikken opdateres automatisk med nye numre hver måned.

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste rådgivere på audioløsninger og leverandører af højttalersystemer.

Derfor kan vi også være behjælpelig med anbefaling af lydkilder, placering af lydkilder samt tilbud på totalløsninger

MUSIKAFGIFT

Hvis du ikke allerede har en aftale med KODA om betaling af musikafgift, kan du nemt tjekke priser her:

Butik og Serviceerhverv
Restaurant og Café

NYT FRA BLOGGEN

null

Vi hjælper vores kunder med at udvikle og udfolde en musikstrategi, med afsæt i forskningsbasserede studier og mange års professionel erfaring med musik fra radio- og tv-branchen.